Kuka voisi kellon seisauttaa ja ajan pysäyttää... Niinhän se kyselee Suurlähettiloiden Jussikin.
Mulla elämä on kyllä tosissaan nykyään yhtä kilpajuoksua kellon ja ajankulun kanssa. Nytkin aikaa koneella istumiseen vain hetkinen ja sitten täytyy mennä valmistelemaan Veeran mummuille, papoille ja kummeille järjestettävää huomista juhlaa.
Ritva-ystäväiseni laittoi tiistaina niin syötävän herkullista materiaalipostia, että oli iloni taas hetkeksi siirtää ajatukseni syksyn kiireistä valkeaan jouluun.Tosin viimeviikolla töissä eräs äiti sanoi että jossain oli kerrottu talven tulevan VASTA helmikuussa. :( Mutta eihän se voi olla totta. En ainakaan haluaisi sen olevan.
      1903211.jpg
Kuva on, anteeksi vain, hiukan tärähtäneissä tunnelmissa kuvattu. :) Mutta itse lopputulos puhukoon kaiken puolestaan. Jouluinen, kiva teksti tulee jossain vaiheessa kuvan alapuolelle.
      1903213.jpg
Ihan vaan vinkiksi, että myös Ritvan, Piian ja Kultahipunkin kortit kannattaisi käydä vilkaisemassa.
Ensi viikon materiaali kuori ja kortti on sitten tämän rinki kokoonpanon vihonviimeisin. Itse en ehdi ennen  viikonloppua siihen taasenkaan vastaamaan. Alkuviikon illat olen kiinni lasteni harrastuksissa ja ke-pe päivät Naantalissa. Maltatte varmaankin odotella...

       Mutta nyt toivotan kaikille mitä suloisinta lauantai-illan jatkoa!