Maanantaissa olemme jälleen ja uusi viikko on alkumetrillä. Tuli sitten tehtyä tänään, kaikkien suureksi yllätykseksi, kortti. Töistä kun kotiin ennätin odotteli pöydällä materiaalipostia kultahipulta. Iso kiitos hänelle näistä kaikista.
   1872337.jpg
Ja näette varmaan että leimakuva ehti saada ennen kuvausta jo pinoteksin pintaan. Sitten hyökin kaapille papereitteni  kimppuun ja tällaista sitten sain aikaan.
   1872348.jpg
Keväällä ja kesällä mun korttini ovat täynnä vihreää ja syksyllä ruskeaa sekä oranssia. Mitenhän ihmeessä?!?!?   :)
Käykää toki ihailemassa myös Piian, Kultahipun ja Ritvankin kortit.

Ja ihan pakko tähän loppuun kirjoitella pari sanaa kiireisestä arjesta. Syyskuu on aika toiminnallista aikaa meidän sakille tai lähinnä kait vain minulle. Pian vietän "mummoikään" siirtymisen suurta juhlaa ja kait jokin ihmeen vanhenemiskriisi yrittelee nyt vimmatusti päälle. :)
Mutta on tässä jotain lystikästäkin. Menetin tässä eräs ilta sitten hermoni ja aloin itkeä ukkokullalleni kun minulla ei ole omaa arkartelunurkkausta ja hänellä niitä on kaksi. Niin hän alkoi toisen tyhjentämisen minun käyttööni ja lupasi pistää laminaatin pölyävälle betonilattialle. Arvaatte varmaan kenen naama oli kuin Hangon keksillä.