Aivan mahtavaa oli saada tällainen sydäntäni lämmittänyt maininta niin  Ritvalta kuin Hanneltakin. Valtavan suuri kiitokseni ja halaus heille.

1732983.jpg

Säännöt:

1.Voittaja voi laittaa logon blogiinsa

2.Linkitä siihen blogiin josta palkinnon sait.

3. Nimeä vähintään 5 blogia palkinnon saajiksi

4.Laita noiden blogien linkit blogiisi

5.Jätä viesti blogeihin jotka nimesit voittajaksi.

Tunnustuksen saavat:

Hanne: Todella ihana ihminen. On hienoa saada näin blogimaailman kautta tuollainen ystävä, jonka sydän on puhdasta kultaa. Kiitos Ystävyydestäsi!

Ritva P:  Ystävä isolla Y:llä. Mukava on yhdessä itkeä, nauraa ja koettaa saada maailmasta parempi paikka.Ihana ihminen!

Maria H: Loistokas kädentaituri ja myös yksi isolla Y:llä olevista ystävistäni. Hänelle on helppo purkaa huoliaan sydämeltään ja nauraa hekottaa yhdessä oikein kunnolla. Ihana ihminen! Hänen innoittamanaan sain uudelleen askartelukärpäsen pureman.

Laura: Loistokas kädentaituri kaukaa ,useankin rapakon takaa. :) Hän on useampaan kertaan osannut päiviäni piristää iloisilla yllätyksillään. Mukava olisi hänetkin kasvotusten joskus tavata. Varmasti juttua riittäisi! :)

Tuulia: Hänen blogistaan löytyy myös taidolla tehtyjä, aivan ihania  juttuja laidasta laitaan. Se blogi on ihana aarre täällä tuhansien blogien joukossa. Taidat sinäkin omistaa ison sydämen! :)                                                                                                                                               
...Paljon olisi myös muita kenelle ehdottomasti tämä maininta kuuluisi!  ...