Käsittämättömän nopeaa on viikko mennyt. Vettä on kyllä taivaalta tullut päivittäin ja lapset kyllä kaipaisivat jo aurinkoisia ulkoilusäitä ja vähinsä myös minäkin. Olen kuitenkin saanut hienosti viikon menemään leimaillessa ja askarrellessa. Koti kyllä alkaisi hiljalleen kaipailla myös siivoojaa. Nyt taidan alkaa siirtymään uusien aluevaltausten pariin. Puikot kaapissa kutsuvat luoksensa. Lankalinjalta tilaamani langat tulivat alkuviikosta ja olivat taas aivan mahtavan upeita. Ja sitten se toinen juttu johon olen tuntenut poltetta jo pitemmän aikaa. Se on ratsastus. Tyttäristä vanhin käy viikoittain tallilla ratsastamassa ja eilen sinne sattui yhtäaikaa hänen kanssaan myös varttuneempaa naispuolista väkeä. Sitä ratsastustuntia seisoin tunnin sateessa katsomassa ja totesin että miksipä en minäkin. Joskopa sen viimeinkin uskaltaisin tehdä...ehkä...ja nousisin hevosen satulaan. Käsittämätöntä että heppakärpänen voi puraista vasta yli 30-vuotiaana. :)

Mutta niihin askarteluihin. Nämä Sailalle vaihdossa lähteneet atc:t ovat ihan hirvittävän yksinkertaisia mutta kovan työn ja hikipisaroiden kanssa tehtyjä.

        1680689.jpg

         1680690.jpg
Nämä upeat, siistit ja taidolla tehdyt kortit tulivat sitten minulle Sailalta. Tuo rantakortti on ehdoton lempparini. :) Kiitos Sailalle näistä!
         1680692.jpg

Ja Tainalle kiitos ihanista, myös taidolla ja tyylillä tehdyistä korteista. Kaikki aivan hurmaavia. Omat korttini,jotka Tainalle lähivät unohtui eilen illalla kuvata. Aika kovan työn takana olivat myös ne. Tässä siis Tainan kortit:

        1680696.jpg

       1680700.jpg

Sitten vielä on valmistunut yksi vauvakortti. Pikkuriikkisimmän lapsemme kummitäti on aika viimeisillään raskaana ja luulenkohan sieltä pojan putkahtavan kun häntä ajatellen valmistui tämä:

        1680702.jpg

Jehkottaren tämän viikkoiseen haasteeseen aion alkaa tässä omaa juttuani pikapuolin tekemään.

  Kaunista, toivonmukaan myös auringonpaisteista ja lämmintä viikonloppua kaikille!