Vitsi että tämä mun elämä on nykyisin aika tavalla kiireistä. Täytynee kait myös tunnustaa, että ajatukset karkaavat jo väkisinkin ensi viikonloppuun. Silloin se pikkuinen koira-tyttö saadaan VIIMEINKIN meille. :)
Eipä taida minulta sitten löytyä tätäkään vähää aikaa askartelulle. Olen kyllä varsinainen koira ihminen.
Mutta sitten niihin kiitoksiin. Tällainen jätti-iso ja ihana paketti tuli tuossa jokunen päivä sitten Tittiinalta kiitokseksi say-ystävyydestä ja myös siitäkin kun osallistuin yhteen viime vuoden puolella kiertämään lähteneeseen decoon. Suklaa joutui ennen kuvausta parempiin suihin ja pyyhekumin kuvaan lisäsi huomaamattani meidän pian 3-vuotias touhuneiti. Suurkiitos sinulle tästä, Tittiina.
    1456438.jpg
Sitten samaan raapustukseen lisään kuvan kortista joka matkasi tänä aamuna uudelle omistajalleen. Onnittelukortti mieheni veljen tyttärelle. Minun tekeleitä siis. Leimakuva Jehkottaren vaihdossa saatuja ja kirjaimet + numerot cuttlebugilla leikattuja. Paperit Heinikkan reissulta viikko sitten hankittuja.
     1456443.jpg
Väritin kuvan ProMarkkereilla jotka nekin tuli Heinikkasta ostettua. Kukissa olevat kiiltelevät Lauralta huudettuja juttuja.