Kiitos sinulle Maria H, tällaisesta kinkkisestä jutusta. Nyt täytyy laittaa aivot raksuttaan ja miettiä. Tässäpä vastauksiani  nyt tulee...

1.Paras näkemäsi teatteriesitys ( jos et käy teatterissa,jätä tyhjäksi ) ??   Siis kävisin kyllä teatterissa, mikäli sellainen olis lähempänä kuin 100 km:n päässä. Jostain syystä mieleen ovat jääneet lasten esitykset Mimmi-lehmä ja varis sekä  Liisa ihmemaassa. Edellinen on katsottu lasten kanssa yhdessä, jälkimmäinen kun oli itse melko pikkuriikkinen...Vaikka enhän minä ole iso vieläkään.

2.Suosikkimiesnäyttelijäsi ?? Omaan ihan onnettoman nimimuistin. Se Pako-sarjassa näyttelevä veljensä vapauttaja vois olla yks. Nimi on hukassa.

3.Suosikkinaisnäyttelijäsi ?? Jaa, kukahan olis.. Esim. Seela Sella on upea.(Tässä peesaan Mariaa.)

4.Inhokkinäyttelijäsi ??  Jostain syystä en tykkää Oiva Lohdanteristä. Oliskohan roolivalinnat olleet sitten syynä tähän.

5.Paras näkemäsi kotimainen elokuva ??  Lupaus

6.Paras näkemäsi ulkomainen elokuva ?? Piano

7.Elokuva,jonka jatko-osissa on ollut järkeä ?? ???

8.Paras tv-ohjelma tällä hetkellä ?? Vähän tulee katsottua. Kätevä emäntä tulee katsottua, jos sattuu kohdalle.Tässä taas olen Marian kanssa samoilla linjoilla. Harmi että se loppui.:(

9.Paras tv-ohjelma kautta aikain ?? Huh, huh mitä kysymyksiä. En osaa sanoa sitten yhtään mitään tähänkään.

10.Huonoin tv-ohjelma kautta aikain ?? Scifi-jutut menevät yli kovaa ja korkealta. Ei mun juttuja.

11.Minkä lapsuudestasi tutun ohjelman haluaisit nähdä uusintana ?? Vanha kunnon Peppi Pitkätossu, Tohtori Sykerö ja sen sellaiset ovat sellaisia mitä toivois lapsiensakin näkevän.

12.Kenen tv-tai teatterihahmon roolin haluaisit itse esittää ?? Peppi Pitkätossu! Ihan ehdottomasti.

13.Hauskin tv-viihteen yksittäinen sketsi ?? Viimeisimmässä Kätevissä emännissä oli aika hauskasti tehty pilaa naisista ja Tupperikutsuista. Sattuiko kukaan muuten näkeen???

14.Paras repliikki leffasta tms. jonka muistat ulkoa ?? "Voi mavonsilimä!", tokaisee Toljanteri.

15.Jos elämästäsi tehtäisiin elokuva,kuka esittäsi Sinua pääroolissa ?? Ulla Tapaninen vois vastata meikäläisen mittoja. Ehkä nyt kuitenkin on vähän pitenpi kuin minä. Olenhan tällainen persjalkainen. :)

Tässäpä tämä nyt oli. Vitsi, että otti lujille. Tästä vaan napatkaa 3 ensiksi ehtinyttä meemi  matkaanne. Näin kun sanoivat säännöt, että vain kolme uutta saa/pitää haastaa.
 Mukavaa loppuviikkoa. Nyt lähden leimailemaan, kun viimeinkin sain paperia ostetuksi. Moikka!