Koti on tuoksunut tänään ihanasti piparkakuille ja pähkinäiselle kuivakakulle. Joulun tunnelmaa lisää luodaksemme myös vanhat, tutut joululaulut ovat soineet cd:ltä. Kesken piparkakkujen leipomisen tuli sitten posti. Joulukortteja oli tosi monta. Kahdessa niistä iloisia vauvauutisia. Pääsen siis askartelemaan vauvakortteja niin pikkuiselle pojalle kuin tytöllekin. Arvatkaapas vain, olenko ajatellut ja paljon heidän perheitään tuon kortin saapumisen jälkeen. Jo tässä olisi ollut tarpeeksi iloa yhdelle päivälle, mutta paljon enempi on vielä tulossa. Sinellin posti tuli viimeinkin ja sain uuden Tildan ja Edwardin. Tältä ne näyttävät.
    1142338.jpg
Suloisia, eikö vain. No ja suurin ylläri on vielä julkaisematta. Kyllä minun pikkuinen sydämeni teki kärrynpyöriä kun huomasin postiläjässä paksun kirjekuoren jossa lähettäjä oli Piia. Muistin virkistämiseksi kerrottakoon että sain olla hänelle SAY kolmen kuukauden ajan SAY 3:ssa. En todellakaan odottanut häneltä enää muuta kuin kauaksi tulevaisuuteen jatkuvaa ystävyyttä. Mutta sainkin sellaisen jouluyllätyksen että huhhuh. Sinulle Piia, sydämellinen kiitos tästä upeasta paketista.Mistäs tiesit, mitä mun ostoslistalla lukee ensimmäisenä...Nuo värit. Telepaattinen yhteys Pohjanmaalta Lappiin toimii nopeasti. Tässä kuvaa pakerista avattuna. Joku hätähousu taisi unohtaa kuvata sen avaamattomana. Mutta kaunis se oli kuin karamelli.
    1142336.jpg
Joulkorttikin niin, niin kaunis.
Tässä sitten kuvia vielä onnittelukortista jonka teikin eilen pikapikaa tyttäreni luokkatoverille. Samoin kukkaasetelmista, joita eilen illalla väänsin. Yksi kolmesta jäi kuvaamatta. Sen vein heti eilen Maria H:lle.
    1142326.jpg

    1142329.jpg

    1142331.jpg