Olin tuossa tytärtä käyttämässä ratsastustunnilla kun puhelin taskussani alkoi soida. Eräs hyvä ystävä soitteli ja kertoi jippii... uutisia. Kolmen naikkosen yhteinen  ja odotettu Mangolia leimasin tilus on tullut!!!
Nyt vain pitäis malttamattoman odottaa perjantaita että tapaan ystäväni töissä ja saan omani. Lienenkö koskaan odottanut työpäivääni näin innolla. HaHaa. ;o) Voitte uskoa että kuvaan ne ihanuuteni ja aarteeni kunhan saan vain ne käsiini.
 Onneksi tätä tuskaista odottelua lievittää se että myös HelmiQ:n tilaus tuli tänään. Pääsen vääntelemään lisää kännykkäkoruja.
Samoin tuli Finnstamperin posti.Kirjeessä ihana koukeroleimasin, lumihiutale kuvioleikkuri ja kerman värisiä korttipohjia. Kaikkea kaunista ja ihanaa. Enää taitaa puuttua vain se minun luovuus ja osaaminen.
 Samalla paljastin oman henkilöllisyyteni Piialle, äärettömän ihanalle say-parilleni, joka vaikuttaa niin mielenkiintoiselta henkilöltä että olisi kiva jatkaa ystävystymistä ja tutustelua. Olo on kieltämättä jälleen hivenen haikea, mutta eiköhän me vielä blogissa törmäillä ja mahdollisesti sähköpostiakin vaihdeta. Näin minä toivoisin ainakin.