Jee...Tänään se sitten alkaa. Mieheni kesäloma. Heti maanantaina lähdemme kauan odotetulle lomareissulle, joten tämä blogi elää nyt hiljaiseloa hetken aikaa. Kommentoida saa ja vaihtoja ehdotella. Kaikki luetaan kunhan kotiin palataan.
Mutta ennen lomaa on hoidettava luvatut työ ja niitä on tällä viikolla todellakin olla. Sannan kanssa sovimme kymmenen atcn vaihdon tällaiset kortit tein hänelle. Tosin tuon mustavalkoisen kukkakortin vihreät lehdet vaihtuivat kuvauksen jälkeen valkoisiksi mustin ehostuksin.
751342.jpg

751344.jpg
Sitten paljon, paljon decoja. Ensin sain työstääkseni rakkaiden ystävieni Maria H:n ja Ritva P:n decot. Niitä olikin sitten yhteensä kuusi. Marian vuodenaikadecojen sivut olivat tällaiset. Keijuja keijufanille. :o)
751336.jpg
Sitten Ritvan nalledecon ja kirjaindecon sivut. Veera työstää edelleen omaa nallesivuaan, mutta maanantaina laitamme nämäkin postin matkaan.
751328.jpg

751322.jpg
Sitten vielä yksi uusi juttu. Pirjon enkelidecon sivuni näyttää tälle:
751315.jpg
Tässäpä sitä yhdeksi kertaa taas olikin. Nyt hiljennän blogini ja palaan asiaan sitten viikon kuluttua. Ennen lomailua teen vielä yhden vauvakortin ihanan kirjeystäväni perheelle, jossa nautitaan pienestä tyttövauvelista.:o) Moikka kaikille!