Eilinen meni mansikoiden parissa ja muutaman atcin tein yhtä swappia varten. Tänäänkin olen jatkanut mansikoiden parissa ja pian maistamme tällaista.
737662.jpg
Omaa mansikkamaata ei ole joten ostaa marjat piti. Aika hinnoissaan ovat tänä kesänä. Hyvästä sitten vaikka vähän maksaakin.
Tällainen kukkakaunotar nauttii pihalla auringon lämmittävistä säteistä. Äitini antoi jokin aika sitten muutaman köynöskrassin taimen ja tällainen siihen oli eilisen aikana ilmaantunut. Todella kaunis kukka. Krassit ovat yksiä suosikkikukkiani.
737657.jpg
Jos kesään kuuluvat mansikat, herkut ja kukkaset niin myös eläinten jälkeläiset. Tänään koettiin taas elämän pieniä ihmeitä lintuperheessämme, kun ensimmäinen poikanen kokeili siipiensä kantavuutta ja lehahti lentoon kädestäni. Tässä kuvassa yksi kolmesta linnunpojasta noin viikko sitten. Nyt ne näyttävät jo ihan erilaisilta. Tässä ovat jotenkin vielä tervapääskyn näköisiä. Höyhenasteella.
737664.jpg
Kuvakin on vähän epäselvä, mutta kyllä siitä linnun erottaa.
Nyt lähden kattamaan kahvipöydän ja maistelemme mansikkaherkkuja. Mitä suloisinta sunnuntaita teille ihan jokaiselle! :o)