Tämä viikko on jälleen alkanut hauskoissa merkeissä, ainakin mitä tulee postin suhteen. Muuten hauskuus on ollut jokseenkin kaukana kun aloitin lomani makoilemalla eilisen sängyn pohjalla flunssan kovissa otteissa. Tänään olen jo tehnyt askartelu juttuja kahta paremmalla innolla. Vaikka päivällä kun jälleen sain postista niin ihania atc:ja, niin mietin jo että taidan lopettaa nämä omat päärystelyni tähän ja myydä paperit sun muut huuto.netissä. Onneksi se oli vain ohimenevää ja kortteja olen omiin swappeihini tehnyt tänäänkin. Kuvia niistä myöhemmin.
Mutta aloitetaanpa maanantain voittopostista. Eli sain Happiestin blogiarvonnan voiton postissa. Tällainen hauska ylläri löytyi ison, ruskean kirjekuoren sisältä. Nyt alamme neitien kanssa perhosten tekoon ja hyödynnämme SAY:lta saamia silkkipapereita ja noita kauniita piipunrasseja.
625132.jpg
Hiekkaoliivin Atc 17 aiheena oli sadepäivän ilo. Vaihtoparinani oli Väkertäjä.(Hänellä ei omaa blogia)
Hänelle iloa sadepäiviin tuo satujen lukeminen lastenlapsille ja tietysti askartelu.
625129.jpg
Minä iloitsen sadepäivinä kupillisesta kuumaa teetä lisukkeiden kera ja sitten kirjepostista ystäviltäni.
625128.jpg
Tänään sitten tulivat Ninan onni/onnellisuus-aiheisen vaihdon kortit. Tällaista silmäniloa löytyi siitä kirjekuoresta ja nämä ne aiheuttivat sen pienen "en osaa yhtään mitään" kohtauksen. :)
625133.jpg
Tässä minun korttini samaiseen vaihtoon.
606065.jpg