Ystäväni Maria tuossa kerranmuinoin kertoi olevansa mukana sellaisessa jutussa jossa pieni, neljän ihmisen ryhmä, valmistaa samoista materiaaleista kortit. Jokainen ryhmän jäsen postittelee toisille materiaalit aina tietyn ajan välein ja jokaisen ryhmään kuuluvan materiaalilähetys on tismalleen samanlainen. Mutta totta se on että aikatavalla erilaista syntyy myös samoista materiaaleista. Tosin lupa on käydä myös vähän omilla varastoillakin.
Minulle heräsi tietysti heti suuri mielenkiinto tätä juttua kohtaan ja onneksi eksyin Baulan blogiin juuri oikeaan aikaan ja pääsin minäkin mukaan samanlaiseen juttuun.
Tänään tuli Baulalta meidän ringin eka materiaalikuori ja kävin sen lähetyksen kimppuun niin nopeasti että vasta korttini olessa jo lähesvalmis, muistin unohtaneeni kuvata kuoressa olevat matskut. :) Vain nämä jäivät enää kuvattaviksi.
       1695929.jpg
Täytyy siis kirjoittamalla valaista koko kuoren sisältö. Eli sinisävyisiä kukkia oli 4kpl, nauhaa tuo sini-ruskea sävyinen ja valkoista paperinauhaa, leimakuvia 2kpl, nappi, pieni valkoinen sydän ja sinivalkoista taustapaperia jonka toinen puoli oli vaalean keltainen. Niin ja kaksi tummansinista haaraniittiä.
Kala väritys tuntui minulle kaikista haastavimmalta, mutta lopputulokseen olen kyllä aika tyytyväinen. Omasta kaapista tarvitsin lisää yhden vihreän haaraniitin, pienen palan kimaltavaa valkoista paperia ja kaksi vihreää lehteä. Ja lopputuloksen näette sitten tässä:
        1695935.jpg
Tuo leimakuva on kyllä ihana. Kurja että kuva on aika tumma,vaikkakin olen sen ulkona ottanut. Mutta sadepäivänä ei valo riitä pihallakaan.