Taas on tullut aika jaella huima määrä kiitoksia ihmisille.
        1353431.jpg
Näistä kolmesta ihan huippu suloisesta, värimaailmaltaansekä aiheiltaan äärettömän ihanista, taidolla tehdyistä atc-korteista kiitokset ja halaus Junipalle. Näistä jokaisesta voisin altaa sinulle takaisin sen kunniamaininnan jonka eilen blogissasi sain. Vintagemaailma on ihana. :)

Sitten seuraavat kiitokset ja halaukset kuuluvat say4 postia minulle lähettävälle ihmiselle. Jälleen olet osannut kasata minulle niin suloisen paketin, että huokailin ja haukoin henkeäni hetkisen, kun kaiken tämän näin. Huvittavinta lienee se, että eilen illalla/yöllä ennen nukahtamistani mielessäni visioin pääsiäiskorttia ja näistä ihanista pastellinvärisistä tarroista saan ainakin yhteen korttiin sitä, mitä ajattelin mielessäni tarvitsevani. . Yhä edelleen henkilöllisyytesi on hukassa,mutta nyt aloitan blogien kiertelyn hivenen viisaanpana. Hihii! Kiitti vinkeistä! Tässäpä kuva, mutta epäselvä sellainen, paketistani.
        1353438.jpg
Sitten kävimme koko perheellä moottorikelkkaretkellä metsässä ja palasimme kotiin jokainen täynnä ihanan raikasta kevätilmaa ja massut täynnä evästä. Mukavaa oli ainakin minulla ja perheemme pienimmällä. ;))