Jotain tällaista postia osasin odottaakin. Tai siis enhän toki postin sisältöä tiennyt mutta sen että uskomaton say aikoi taas postillansa minua paiskoa. Onneksi oli niin pullea ja pehmoinen paketti, ettei kipeää käynyt minulle. :o)
En todellakaan löydä sanoja suuren kiitollisuuden tunteen kuvamiseen. Iso virtuaalinen halaus lämmittämään syksyistä päivääsi ja voit uskoa että iloa tästä riittää niin minulle kuin lapsillemmekin.
Tämä kauniille vaikuttava ristipistotyö valmistunee ajan kanssa ja taidan tietää jo sille paikankin. Luulen että tämä päätyy esikoistyttäreni huoneeseen. Värimaailma tässä on syksyn lapsen näköinen ja tämä tytär RAAAKASTAA hevosia.
 876077.jpg

Eikä tässä vielä kaikki. Mukana myös paljon, paljon muutakin. Tuo nauharulla oli liilan värinen. Se oli hankala kuvata niin että värit olisivat näkyneet.
Voin kuvitella että piirrustuslevy menee heti käyttöön kunhan osa väestäni kotiutuu koulusta ja eskarista ja tuo pikkaraisin avaa silmänsä uniensa jälkeen. Tämä kuva kertokoon loput paketin sisällöstä.
  876078.jpg
HURJAN SUURI KIITOS MINUN OMA SAY-YSTÄVÄNI!
Ai niin... Edelleenkään ei mitään pienintäkään vihjettä sayn henkilöllisyydestä. Yksi nimi on mielessä, mutta tiedä sitten olenko samalla tapaa metsikössä kuin edellisen sayni suhteen.