Niin on startannut taas uusi sayrinki ja mun kohdalla mitä loistavimmalla tavalla. Voitte varmaan kuvitella mun hämmästyneen ilmeeni, kun saavuin töistä kotiin ja pöydällä odotti enemmän kuin yllättävää postia. Kirjekuoresta poimin ensin sanat Air Mail ja seuraavaksi postileimasta kirjaimet UK. Sitten jo riivinkin tuskissani kuorta auki ja voi ihanuuksien ihanuutta. Olin ihan häkeltyä kaikesta siitä suloisuudesta. Seuraavaksi aloin miettimään, että onkohan tämä mystinen ystäväni nyt ihan varma punnan ja euron kurssista( sikäli mikäli hän on nämä  ostanut maasta jossa kirjeposti oli leimattu???). :)  Niin, ja sitten mietin että mahtaako seuraava lähetys tulla mistä päin maailmaa. Onko ystäväni ollut ulkomailla matkoilla vai onko hänen kotinsa siellä??? Voi tätä kysymystulvan määrää.
Jokatapauksessa posti oli UPEAN IHANAA ja olen jo nyt suuren kiitoksen ja haluksen ainakin velkaa USKOMATTOMAN IHANALLE JA SALAPERÄISELLE SAYLLENI !!! Taidat todellakin tietää minun makuni näissä askartelujutuissa. Tällaista sieltä sitten löytyi:
        1200451.jpg
Paperit kaikki aivan ihania.(Uusia ATC:ja taitaa synty heti kun aika riittää askarteluun), kirjaimet ihan unelmia ja nauha söpöä.Suuri kiitos vielä kerran.